De glasservice voor al uw glaswerk

Welkom bij Glas Centrale Noord, uw favoriete glasservice in Assen. Wij helpen u in al uw glasgerelateerde wensen in Assen of het nu om reparaties, onderhoud of nieuwbouw gaat. Zit er een barst in uw raam of ligt er zelfs een ruit in scherven? Wij zijn zo spoedig mogelijk ter plekke om deze te repareren. Wilt u een glazen serre laten aanbouwen? Wij voeren de ontwerpen en de bouw voor u uit. Zoekt u een leuke nieuwe manier om uw woning te decoreren? Wij plaatsen glas in lood in al uw tussendeuren. U kunt het zo gek niet bedenken of onze glasservice heeft er wel een antwoord op. Bel ons eens op en ervaar het zelf!

Ontdek de schoonheid van glas

Heeft u er al vaker over nagedacht om glas in lood te laten zetten? Wat houdt u dan nog tegen, onze glasservice in Assen kan u eenvoudig aan een voorbeeld helpen. Glas in lood is al honderden jaren een populaire vorm van beglazing. Vroeger werd deze methode toegepast omdat men nog niet in staat was om grote ramen te zetten en zo werden kleine stukjes glas met behulp van lood verbonden. Het resultaat was echter zo mooi en creatief dat de methode tot de dag van vandaag is blijven hangen. Glas in lood zetten in Assen is vandaag de dag nog altijd een secuur werkje zoals dat eeuwen geleden zo was. Echter kan met behulp van een staalkern het moderne glas wel een stuk steviger worden vervaardigd dan vroeger het geval was. Vraag onze glasservice naar meer.

Glasservice AssenErvaar in Assen zelf onze uitstekende service

Glas in lood geniet een wijde inzetbaarheid. Zo kunt u onder meer glas plaatsen op de volgende plekken:

  • Voordeur
  • Binnendeur
  • Schuifdeur
  • Ramen, zijramen en voorzetramen
  • Dakkapellen, erkers en serres

Kortom, waar kan het niet? Onze glasservice in Assen helpt u bij het zetten van glas, waarbij wij zelf een ontwerp voor u kunnen bedenken of juist op basis van uw eigen ontwerp werken. Bovendien kunnen wij u ook helpen bij het repareren en restaureren van uw eigen glas, of het nu gaat om de panelen, de constructie of het glas zelf.

Vraag het aan een expert van onze glasservice in Assen

Hebt u interesse in onze glasservice in Assen? Kijk op de website of vraag onze werknemers in Assen naar meer informatie. Zij vertellen u graag meer over onze glasservice in het algemeen en specifiek over onze glasservice in Assen.