Onze glasservice is uniek in de regio

Welkom bij Glas Centrale Noord, uw centrale punt voor al uw glaswerk in het noorden van het land. Woont u bijvoorbeeld in Eelde en bent u op zoek naar een professionele glasservice die u kan helpen bij het zetten en repareren van uw ruiten? Dan bent u aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met onze jaren aan vakkennis en ervaring. Wij bieden u een uiterst professionele en klantgerichte werkwijze aan waarmee wij u bijvoorbeeld het mooiste glas in lood en het meest beschermende veiligheidsglas van de regio kunnen bieden. U vindt niet zo snel een betere glasservice in Eelde.

Glasservice EeldeKies voor klantvriendelijkheid en professionaliteit

Wij hechten veel belang aan onze clientèle in Eelde. Daarom zijn wij trots op onze klantgerichte aanpak die de klant centraal stelt in alles wat wij doen. Zo zijn onze diensten uiterst flexibel en kunnen wij ons gemakkelijk aanpassen aan uw unieke situatie. Ieder project is anders en wij werken dan ook graag met u persoonlijk samen aan een oplossing voor uw specifieke probleem. Zo zorgen wij voor duidelijke afspraken binnen onze glasservice die niemand benadelen en die vervelende verrassingen voorkomen. Ook garanderen wij de kwaliteit van ons werk door een uiterst professionele aanpak van al ons werk. Onze medewerkers hebben de benodigde vaardigheden en beschikken over vele jaren aan ervaring. Zo kunnen wij keer op keer de hoogste kwaliteit leveren en hebben wij nog nooit een ontevreden klant meegemaakt. Dat is de charme van onze glasservice in Eelde.

Ontdek ons uitgebreide aanbod in Eelde en omgeving

Wij beschikken over een ruim assortiment aan diensten en producten dat wij u kunnen aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig nieuw glas in lood patroon in al uw binnendeuren? Wij kunnen speciaal voor u een ontwerp maken of juist op basis van uw ontwerp aan de slag gaan. Natuurlijk is glas in lood fragiel, maar onze glasservice vervaardigt een stalen kern voor het lood dat de stevigheid ten goede komt. Ook kunnen wij uw glas restaureren wanneer de glazen, het lood of de constructie kapot is. Ook dat is een onderdeel van onze glasservice in Eelde.

Meer weten van onze glasservice in Eelde?

Wilt u meer weten over wat wij precies doen? Kijk even op onze website of neem direct contact op met ons vriendelijke personeel. Zij helpen u binnen een mum van tijd aan meer informatie over onze glasservice. Ook vertellen zij u meer over onze glasservice in Eelde.