Kies voor onze service en kwaliteit

Woont u in Groningen en heeft u zoontje een bal door de ruit getrapt? Wilt u graag uw woning uitbreiden met een prachtige glazen serre? Of bent u op zoek naar een glasservice die u deskundig advies kan bieden op het gebied van glas in lood ramen? Voor al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Welkom bij Glas Centrale Noord, uw specialist in glas. Wij zijn een dynamische glasservice in Groningen met de kennis en ervaring om u te kunnen helpen met al uw glaswerk. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud of nieuwbouw, ons glas garandeert de beste resultaten.

Glasservice Groningen

Ervaar onze klantvriendelijke aanpak in Groningen

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en daarom gaan wij altijd uiterst klantgericht te werk. Een glazen serre laten aanzetten is bijvoorbeeld niet zomaar een klusje. Wij behandelen iedere klus als uniek en wij werken graag met u samen aan een oplossing die past bij uw persoonlijke situatie. Onze glasservice is uiterst flexibel en helpt onze klanten met de meest gevarieerde wensen. Graag komen wij eens bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Op basis daarvan kunnen wij een plan opstellen dat we met u zullen doorspreken. We zullen pas beginnen aan het bouwen van een constructie zodra we het helemaal eens zijn over de bouwplannen. Dit zorgt ervoor dat het project zo voorspoedig mogelijk verloopt en dat u achteraf niet bedrogen uitkomt. Ook dat garandeert de kwaliteit van onze glasservice in Groningen.

Ontdek onze professionele werkwijze

Naast onze klantvriendelijke aanpak, kunnen wij vertrouwen op de professionele werkwijze van onze glasservice. Onze medewerkers hebben vele jaren aan ervaring en hebben daarom niet alleen de kennis die hen diploma’s en bevoegdheid met zich meebrengen, maar ook nog eens een heleboel praktisch inzicht. Zo kunnen zij iedere situatie direct inschatten en kunnen ze u bijstaan met hun deskundige advies. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan producten op voorraad en hebben wij in het verleden samengewerkt met overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Geen enkele klus is dus te groot of te ingewikkeld voor onze glasservice in Groningen.

Neem direct contact met onze glasservice in Groningen op!

Wilt u meer weten over ons en onze glasservice? Neem gerust even een kijkje op onze website. U vindt hier ook onze contactgegevens. Bel even met ons vriendelijke personeel in Groningen of stuur een mailtje. Wij maken graag kennis met u en wij vertellen u met plezier meer over onze glasservice in Groningen.