Een dynamische en veelzijdige glasservice

Woont u in Roden en bent u op zoek naar een veelzijdige en dynamische glasservice bij u in de buurt? Dan hebben wij het antwoord voor u. Glas Centrale Noord is al vele jaren actief en zorgt voor glaswerk van de beste kwaliteit. Bij ons kunt u vertrouwen op garanties van kwaliteit en vakmanschap. Onze klanten zijn dan ook uitsteken tevreden over de flexibele diensten die vallen onder onze glasservice in Roden en de resultaten die dit oplevert. Één van die diensten is bijvoorbeeld het adviseren, leveren en zetten van veiligheidsglas. Voor een algemene introductie kunt u verder lezen, voor een persoonlijke schatting kunt u direct even contact opnemen.

Ontdek de voordelen van ons werk bij u in Roden

Veiligheidsglas doet precies wat de naam al aangeeft: het biedt extra beveiliging. U kunt hiervoor kiezen op basis van een weloverwogen beslissing, maar in sommige gevallen bent u ook verplicht om te kiezen voor veiligheidsglas. Ruimten die vallen onder de NEN 3569 norm moeten namelijk per se voorzien zijn van veiligheidsglas. U kunt bij onze glasservice terecht als u twijfelt of uw ruimte in Roden dan wel niet onder deze regeling valt. Wanneer u veiligheidsglas kiest hoeft u niet langer bang te zijn dat u zichzelf lelijk zult verwonden wanneer het breekt en u kunt met een gerust hart gaan slapen, wetende dat er geen inbrekers inkomen. Ook biedt het extra bescherming tegen brand, splinters en zelfs geluid. Vraag onze glasservice in Roden naar meer voordelen.

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Veiligheidsglas komt veel voor in openbare ruimten waar het ook vaak wordt voorgeschreven. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, horeca, luchthavens, treinstations, ziekenhuizen, en schoolgebouwen. Het komt echter op nog veel meer plaatsen voor. Gepantserde auto’s zijn vaak voorzien van veiligheidsglas en ook bushokjes zijn hiervan gemaakt. Onze glasservice in Roden kan u in al deze gevallen voorzien. Ook allerlei bouwkundige constructies van glas kunnen wij in Roden opzetten en voorzien van veiligheidsglas. Onze glasservice helpt u onder andere aan:

  • Glazen vloeren
  • Balustrades
  • Glazen serre
  • Glazen gevels
  • Glazen deuren

U kunt het dus zo gek niet bedenken of wij hebben wel iets in ons assortiment dat u op weg kan helpen.

Neem direct contact op met onze glasservice in Roden!

Hebt u interesse in onze diensten als glasservice? Neem dan direct contact op met ons behulpzame personeel. Op onze website vindt u onze contactgegevens. Wij komen graag langs voor een gesprekje in Roden of wij vertellen u over de telefoon meer over ons werk en wat wij voor u kunnen doen als glasservice in Roden.

Glasservice Roden