De glaszetter voor al uw glaswerk

Woont u in Assen en heeft de buurjongen zojuist een bal door uw ruit getrapt? Is uw kantoor op zoek naar een glaszetter die een gehele glazen voorgevel kan plaatsen? Werkt u voor een overheidsinstantie en wilt u de glas in lood ramen van een erkend monument graag zo authentiek mogelijk laten restaureren? Bij Glas Centrale Noord is alles mogelijk. Wij zijn uw eerste keus als glaszetter voor al uw glaswerk. Vele klanten zij u al voorgegaan en stuk voor stuk waren ze onder de indruk van ons vakwerk op maat. Graag zouden wij ook aan u bewijzen wat een kwaliteit onze ervaren vakmannen in huis hebben.

Glaszetter Assen

Ontdek onze werkwijze in Assen

Als glaszetter gaan wij uiterst klantgericht te werk. Wij hechten veel waarde aan onze band met onze cliënten en wij zijn trots op de goed relaties die wij onderhouden. Wij beseffen ons dat iedere situatie uniek is en daarom ook om een persoonlijke aanpak vraagt. Wij zullen u daarom niet als een nummertje beschouwen, maar samen met u werken en denken aan een oplossing voor uw probleem of een antwoord op uw vraag. De professionele training en de jaren aan vakkennis die wij hebben opgedaan als glaszetter in Assen helpen daarbij om ieder project tot een succesvol eind te leiden. Voor een persoonlijke offerte in Assen, kunt u het beste direct even contact opnemen.

Kies voor een win win situatie

Wij worden dikwijls gevraagd om isolatieglas te zetten in Assen. Isolatieglas is eigenlijk een verzamelterm voor bijvoorbeeld dubbele beglazing, hoog rendement (HR) glas en voorzetramen, die energiezuiniger zijn dan gewone beglazing. Dit betekent dat er minder warmte kan ontsnappen door één van deze ruiten te zetten. Als glaszetter raden wij HR++ glas aan als het meest efficiënte isolatieglas, al is dit niet heel goedkoop. Wij kunnen u adviseren als ervaren glaszetter in Assen met betrekking tot welk glas het beste in uw woning in uw situatie past. Welk glas u ook kiest, het blijft een win win situatie. U helpt er namelijk niet alleen het milieu mee, maar ook uw eigen portemonnee aangezien het aanzienlijk in de energierekening zal schelen!

Meer informatie over uw glaszetter in Assen

Hebt u interesse in onze werkzaamheden als glaszetter? Neem dan direct contact op via onze website en vraag ons naar een persoonlijke offerte in Assen. Wij kunnen u ontmoeten voor een kennismakingsgesprek of u aan de telefoon vertellen wat wij allemaal voor u kunnen doen als professioneel glaszetter in Assen.