Ontdek ons glaswerk

Welkom bij Glas Centrale Noord, uw glaszetter in Groningen. Wij zijn een dynamisch en ervaren bedrijf dat u kan helpen met al uw wensen en vragen op het gebied van glaswerk. Als glaszetter zijn wij al vele jaren actief en wij werken uiterst klantgericht. Zo hebben wij al vele klanten in Groningen aan prachtig glaswerk geholpen en wij zouden graag hetzelfde voor u doen. Laat ons gerust weten wat u van ons werk vindt, want wij hechten veel waarde aan uw feedback. Bovendien kunnen wij u helpen in allerlei situaties, of u nu contact met ons opneemt als particuliere klant of namens een bedrijf of zelfs een overheidsinstantie.

Glaszetter GroningenKies in Groningen voor simpel & kwaliteit

Er bestaan veel verschillende soorten glas. De simpelste versie, de standaard beglazing, komt het meeste voor in Groningen. Dit wordt ook wel floatglas genoemd en het meeste glas dat u in het dagelijks leven tegenkomt valt hieronder. Het heeft een goede constante dikte en is perfect glad. U kunt floatglas krijgen van 2 tot 24 mm dik.

Bovendien kunnen wij het voor u bewerken als glaszetter. Zo kunnen wij met behulp van zandstralen, slijpen, facetslijpen, boren en graveren het glas precies op maat maken zoals u dat wenst. Dat is slechts één van de vele klantgerichte werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze clientèle als professioneel glaszetter in Groningen.

Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee!

U kunt natuurlijk ook kiezen voor zogenaamd isolatieglas. Dit is wat anders al is isolatieglas een soort verzamelnaam voor een aantal soorten glas. Denk bijvoorbeeld aan de volgende varianten die wij als glaszetter in Groningen kunnen leveren:

  • Dubbel glas
  • Hoog Rendement (HR) glas
  • Voorzetramen

De beste aanschaf is het zogenaamde HR++ glas. Dit is niet goedkoop maar wel het meest efficiënt. Met isolerend glas zorgt u ervoor dat er aanzienlijk minder energie ontsnapt uit uw woning in Groningen. Dit is dus beter voor het milieu, maar scheelt u ook in uw energierekening en zo kan isolatieglas zich op de lange termijn gemakkelijk terugverdienen. Als glaszetter kunnen wij al deze verschillende vormen van isolatieglas voor u zetten en wij kunnen u ook voor aanschaf adviseren over de soort glas die u het beste kunt kiezen.

Ontvang meer informatie van uw glaszetter in Groningen

Wilt u meer weten over ons werk als glaszetter? Kijk even op onze website of neem direct contact op met ons vriendelijke personeel. Zij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek in Groningen of vertellen u over de telefoon wat wij allemaal voor u kunnen doen als glaszetter in Groningen.