Kwaliteit gegarandeerd voor u in Roden

Woont u in Roden en bent u op zoek naar een ervaren glaszetter die u kan helpen bij het repareren van al uw glasschade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Glas Centrale Noord helpt u met al uw glaswerk. Wij werken met particuliere en zakelijke klanten en hebben in het verleden zelfs al overheidsinstanties geholpen. Al onze klanten delen echter een waardering voor de resultaten die wij hebben geleverd. U kunt bij ons dan ook rekenen op vakwerk op maat dat speciaal wordt verzorgd door onze ervaren en resultaatgerichte medewerkers. Onze klantvriendelijke aanpak garandeert verder dat alles naar wens verloopt en dat u niet gauw zo’n goede glaszetter in Roden zult tegenkomen.

Ervaar een authentieke sfeer

Wilt u een unieke en authentieke decoratie toevoegen aan uw woning in Roden? Wat dacht u van prachtig glas in lood op de binnendeuren of schuifdeuren? Wij verzorgen prachtige glas in lood constructies op maat. Wij kunnen een origineel ontwerp voor u maken of juist op basis van uw eigen schetsen een ontwerp samenstellen. Vervolgens kunnen wij dit plaatsen op al uw voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, erkers, dakramen en ga zo maar door. Glas in lood staat er om bekend dat het fragiel is, maar als glaszetter weten wij precies hoe wij het zo stevig mogelijk moeten maken. Denk bijvoorbeeld aan een stalen raamwerk binnen het lood. Ook kunt u bij ons terecht voor restauraties van glas en panelen. Als glaszetter in Roden hebben wij daar veel ervaring mee.

Glaszetter Roden

Kies bij beglazing altijd voor veiligheid

Ook kunt u bij ons terecht voor het veiligste veiligheidsglas in Roden. Bent u bezorgd dat standaard beglazing zal breken en u of uw familie zal verwonden of vreest u voor inbrekers? Met veiligheidsglas kunt u met een gerust hart gaan slapen. Bovendien wordt deze beglazing verplicht gesteld in bepaalde ruimten volgens de NEN 3569 norm. Dit zijn doorgaans openbare ruimten in ziekenhuizen, scholen, kantoren, etc. Ook als u bijvoorbeeld aan een glazen gevel of serre denkt kan veiligheidsglas van pas komen.

Als glaszetter kunnen wij u adviseren over veiligheidsglas en dit natuurlijk voor u leveren en zetten. Neem gerust even contact op met onze glaszetter in Roden.

Neem contact op met uw glaszetter in Roden

Wilt u meer weten over ons werk als glaszetter? Op onze website kunt u meer informatie vinden. U kunt ook direct een offerte aanvragen in Roden of even bellen met u overige vragen. Onze medewerkers vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen als glaszetter in Roden.