Voor al uw glaswerk in Zuidlaren en omgeving

Woont u in Zuidlaren en wilt u graag het glas in lood in de voordeur vervangen? Wilt u een glaszetter met ervaring een glazen serre laten aanbouwen of moet er een glazen voorgevel in uw kantoor komen? Wellicht vertegenwoordigt u een overheidsinstantie en wilt u graag de schade aan diverse ruiten direct laten repareren. In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Glas Centrale Noord is een ervaren glaszetter in Zuidlaren die klaar staat voor al uw vragen, problemen en wensen op het gebied van glaswerk. Wij werken professioneel en klantgericht en zo hebben wij al vele klanten aan prachtig vakwerk op maat geholpen.

Glaszetter ZuidlarenOntdek ons veelzijdige aanbod

Één van de dragende krachten achter ons succes als glaszetter in Zuidlaren is ons geruime en flexibele aanbod aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor de simpele klusjes die een glaszetter uitvoert, denk bijvoorbeeld aan het repareren van ruiten en het zetten van normale beglazing. U kunt ons echter ook laten komen opdraven in Zuidlaren voor het zetten van:

  • Isolatieglas
  • Veiligheidsglas
  • Glas in lood
  • Decoratieglas
  • Andere glazen constructies

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen aan glazen deuren, balustrades en vloeren. Maar daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het repareren of onderhouden van al deze zaken en bij het ontwerpen van een passend ontwerp of constructie. Ook kunnen wij allerlei taken voor u uitvoeren die u niet zo snel zou verwachten van een glaszetter. Als u ons uw situatie voorlegt, hebben wij altijd een antwoord.

Bespaar op uw energierekening

Een mooi voorbeeld van onze diensten in Zuidlaren is het zetten van isolatieglas. Deze verzamelnaam kan slaan op bijvoorbeeld dubbel glas, hoog rendement (HR) glas en voorzetramen. Isolatieglas laat minder warmte door en is daarom energiezuiniger. Vooral HR++ glas is zeer efficiënt in het voorkomen van het ontsnappen van warmte en energie. Zo helpen wij als glaszetter u om het milieu een handje te helpen. Daarnaast besparen wij als glaszetter in Zuidlaren u een heleboel geld doordat uw energierekening een stuk omlaag zal gaan. Dat noemen we nu een win win situatie!

Neem direct contact op met onze glaszetter in Zuidlaren!

Wilt u meer weten over ons werk als glaszetter? Kijk dan direct verder op onze website of neem contact op en vraag een persoonlijke offerte aan. Wij kunnen u ook via de telefoon vertellen hoe wij u kunnen helpen en wat wij allemaal voor u kunnen doen als professioneel glaszetter in Zuidlaren.